ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εκτενής αναφορά στον τραγικό θάνατο της 9χρονης Μαρίας-«Θα γιόρταζε τα γενέθλιά της…» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εκτενής αναφορά στον τραγικό θάνατο της 9χρονης Μαρίας-«Θα γιόρταζε τα γενέθλιά της…» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονίστηκε η κυπριακή κοινωνία για το τραγικό περιστατικό, την οικογενειακή τραγωδία στη Λάρνακα, από την οποία ένα 9χρονο κοριτσάκι κατέληξε στον τάφο και ο 13χρονος αδελφός της στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Με κάποιες μέρες καθυστέρηση η εν λόγω είδηση κάνει και το γύρο της Ρουμανίας, χώρα καταγωγής της οικογένειας, με τους συναδέλφους στη Βαλκανική χώρα να αναμεταδίδουν τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά ΜΜΕ και όχι μόνο.

Όπως αναφέρουν, η άτυχη 9χρονη με το όνομα Μαρία, αρχικά δέχθηκε τέσσερις μαχαιριές από τον 13χρονο αδελφό της, έτρεξε στο δρόμο για βοήθεια με τον αδελφοκτόνο να της καταφέρνει 11 ακόμα μαχαιριές και να αφαιρεί τη ζωή της μικρής.

Φιλοξενούνται, παράλληλα, δηλώσεις του χαροκαμένου 44χρονου πατέρα, ο οποίος δηλώνει: «Δυστυχώς έχασα και τα δύο μου παιδιά. Πώς θα ζήσω απ' εδώ και πέρα; Πώς;»

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους συναδέλφους στη Ρουμανία, η 9χρονη Μαρία θα γιόρταζε σε λίγες μέρες τα γενέθλια της.

Στέλιος Στυλιανού

*Το ThemaOnline αναδημοσιεύει τις φωτογραφίες της μικρής Μαρίας, αποφεύγοντας να προβάλει οπτικό υλικό του 13χρονου αδερφού της. Κι αυτό για ευνόητους λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE