Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής με δυο ΝΤΕΡΜΠΙ

Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής με δυο ΝΤΕΡΜΠΙ

Με δύο ντέρμπι ανοίγει απόψε η αυλαία της όγδοης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στο Τσίρειο Στάδιο ο πρωτοπόρος Άρης που βρίσκεται στους 16 βαθμούς θα αντιμετωπίσει τον Οθέλλο Αθηαίνου που ακολουθεί με τρεις βαθμούς λιγότερους.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Την ίδια ώρα στο Δασάκι ο Εθνικός Άχνας φιλοξενεί την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στους δεκατρείς βαθμούς.

Το Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες Αναγέννηση Δερύνειας – ΑΣΙΛ, Ομόνοια Αραδίππου – Ολυμπιακός, ΑΕΖ – ΘΟΪ Λακατάμιας, ΜΕΑΠ – Ακρίτας Χλώρακας, Ονήσιλλος Σωτήρας – ΠΑΕΕΚ και Διγενής Ορόκλινης – Αγία Νάπα.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7946282

 
Πηγή: www.cfa.com.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE