Tα ΓΚΡΙΖΑ φούτερ κι ο ΤΣΕ…

Tα ΓΚΡΙΖΑ φούτερ κι ο ΤΣΕ…

Σχεδόν όλοι οι οπαδοί της Άιντραχτ που ήρθαν στην Κύπρο, για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, φορούσαν φούτερ χρώματος γκρίζου. 

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ανάρτησαν και τον Τσε Γκεβάρα. Είναι γνωστοί στη Γερμανία, οι οπαδοί των «Αετών» της Φρανκφούρτης για την αντιφασιστική τους δράση. 

Διαβάστε επίσης: Μια ΠΑΡΑΞΕΝΗ κίνηση του προέδρου της Άιντραχτ 

Κουβάλησαν κι ένα σωρό βεγγαλικά στην κερκίδα, τα πέρασαν κανονικά και με το νόμο, αν και η αστυνομία έκανε λόγο για αυστηρό έλεγχο στις εισόδους. 

Διαβάστε επίσης: Λες και έπαιζαν στη Γερμανία! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE