ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 38χρονο για την ληστεία σε υπεραγορά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 38χρονο για την ληστεία σε υπεραγορά

Πρόσωπο ηλικίας 38 ετών, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας, μαχαιροφορίας και κοινής επίθεσης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Πέμπτης (8/11), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι άγνωστος, που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του και φορούσε κουκούλα, εισήλθε σε υπεραγορά στη Λευκωσία και με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία ενός προσώπου ηλικίας 38 ετών, το οποίο εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE