Ο αναπτήρας έκαψε... τις παίκτριες του GNTM – «Τη νύφη» πλήρωσε η Κύπρια Εβελίνα - VIDEO 

Ο αναπτήρας έκαψε... τις παίκτριες του GNTM – «Τη νύφη» πλήρωσε η Κύπρια Εβελίνα - VIDEO 

Όπως τους είπε η Βίκυ Καγιά, μαθαίνοντας τις εξελίξεις στο σπίτι του Greece's Next Top Model τις έκαψε το παιχνίδι με τον αναπτήρα.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας, 12/11, παρακολουθούμε τα κορίτσια να κάνουν μια δοκιμασία με νυφικά.

Όμως βλέπουμε την Μέγκι να κατηγορεί την Μικαέλλα, αφού ύστερα από ένα παιχνίδι με αναπτήρα, το τρίο της φωτιάς διχάστηκε.

Η Μικαέλλα, εμφανώς καταβεβλημένη δηλώνει ότι θέλει να αλλάξει δωμάτιο, μιας και λέει ότι η Εύη είπε ψέματα.

Δυστυχώς το δωμάτιο στο οποίο θέλει να μετακομίσει η Μικαέλα είναι αυτό της Κύπριας Εβελίνας, η οποία απέχει από κουτσομπολιά και κακεντρέχειες.

Ακολουθεί το σχετικό τρέιλερ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE