Θα ήταν πολύ μεγάλο το ρίσκο για Απόλλωνα…

Θα ήταν πολύ μεγάλο το ρίσκο για Απόλλωνα…

Περιμέναμε πως θα έδινε ανάσες και στον Ρομπέρζ ο Αυγουστή, ο οποίος αγωνίζεται ασταμάτητα από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι πως θα ήταν πολύ μεγάλο το ρίσκο αν έμενε και ο Γάλλος στον πάγκο, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι είναι τραυματίας ο Γιούστε, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο… αναντικατάστατος Πέδρο.

Πάντως, η σύνθεση της αμυντικής γραμμής, αν υπολογίσουμε και τον τερματοφύλακα Κίσσα που είναι στο αρχικό σχήμα, είναι διαφοροποιημένη κατά… 60%, αφού απουσιάζουν οι Βάλε, Πέδρο και Γιούστε.

Θυμίζουμε ότι θα αγωνιστεί και ο Βασιλείου στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος… μοιράζεται θα λέγαμε τη θέση με τον Σουμά, που αυτή την περίοδο είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.