Θα ήταν ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ να μην «έπαιζε» θέμα Γκόμεθ…

Θα ήταν ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ να μην «έπαιζε» θέμα Γκόμεθ…

Διάβασα προ ολίγου τις δηλώσεις που έκανε, στον ΣΠΟΡ Φμ 95, ο υπεύθυνος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου. Το… γλυκό το άφησε για το τέλος, όπως συνηθίζεται. 

Ανάφερε συγκεκριμένα, μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν τέθηκε θέμα αποδέσμευσης του τεχνικού διευθυντή Άνχελ Γκόμεθ. 

Μόνο μια επισήμανση θα κάμω. Θα ήταν ανησυχητικό, αν δεν περνούσε καν από το μυαλό του ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, το ενδεχόμενο να μην αποδεσμεύσει τον άνθρωπο που έχτισε την ομάδα το καλοκαίρι. 

Επειδή φαίνεται ότι… κουβάλησε/επέλεξε μερικούς παίχτες, οι οποίοι δεν έχουν τα προσόντα να δικαιολογήσουν το ψωμί που τρώνε.  

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως λένε, ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, προς το παρών επιβιώνει. 

Υ.Γ. Διευκρινίζω, ότι σε καμία περίπτωση δεν κριτικάρω τον Αντρέας Δημητρίου. Ο άνθρωπος υπάλληλος της εταιρίας είναι, δηλώνει αυτά που του λένε οι εργοδότες του. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE