Kατέθεσε ο Χατζηγιάννης: Βούρκωσε σε συνάντηση - «Τρώγαμε απίστευτο ξύλο τότε»

Kατέθεσε ο Χατζηγιάννης: Βούρκωσε σε συνάντηση - «Τρώγαμε απίστευτο ξύλο τότε»

Υπό τις περιστάσεις, καταβλήθηκε μια τεράστια προσπάθεια που έφερε «σημαντικά αποτελέσματα» στη μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων (ΜΕΔ) του Συνεργατισμού, τόνισε ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας (ΣΚΤ) Νικόλας Χατζηγιάννης, ο οποίος μίλησε παράλληλα για «αποικιοκρατική αντιμετώπιση» από τους Ευρωπαίους επόπτες όταν ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) να εποπτεύει την τράπεζα μετά τα στρες τεστ του 2014.

 

 
«Τρώγαμε απίστευτο ξύλο τότε» από την ΕΚΤ, είπε ο κ. Χατζηγιάννης, καταθέτοντας για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τα αίτια κατάρρευσης του Συνεργατισμού.
 
Ανέφερε ότι «η μόνη περίπτωση που γέμισαν τα μάτια μου και θα έφευγα (για πρώτη φορά) από συνάντηση ήταν όταν κάναμε τις πρώτες συναντήσεις» με τους επόπτες αρχές του 2015, προσθέτοντας ότι «ένοιωσα μια αποικιοκρατική αντιμετώπιση».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE