Γενικός Εισαγγελέας: Ο Χ. Γεωργιάδης παραβίασε άρθρα του Συντάγματος

Γενικός Εισαγγελέας: Ο Χ. Γεωργιάδης παραβίασε άρθρα του Συντάγματος

Για παραβίαση άρθρων του Συντάγματος από τον Υπουργό Οικονομικών, κάνει λόγο ο Γενικός Εισαγγελέας σχετικά με την απευθείας ανάθεση στον οίκο Freshfields να παράσχει νομικές συμβουλές σε σχέση με την πώληση της Συνεργατικής στην Ελληνική Τράπεζα.

 

 

Απαντώντας σε ερώτημα του Γενικού Ελεγκτή, ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, επιρρίπτει ευθύνες στον Υπουργό Οικονομικών και στο ΥΠΟΙΚ για την απευθείας ανάθεση στον οίκο Freshfields της παροχής νομικών συμβουλών για την πώληση του Συνεργατισμού, παρακάμπτοντας τον ίδιο από την όλη διαδικασία.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», ο Κώστας Κληρίδης, επιρρίπτει ευθύνες στον ίδιο τον υπουργό, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο παραβίασε τα άρθρα 112 και 113 του Συντάγματος, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι θα έπρεπε να ζητηθεί η γνώμη του ιδίου για την όλη διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE