ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρηστές για… κλάματα! – Δεν άναψε η φωτιά στο όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρηστές για… κλάματα! – Δεν άναψε η φωτιά στο όχημα

Τυχερός μέσα στην ατυχία του είναι ένας 44χρονος κάτοικος Λεμεσού, το όχημα του οποίου έγινε στόχος εμπρηστών, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να του το καταστρέψουν!

Συγκεκριμένα, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (7/11), άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη το όχημα του 44χρονου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει στην Μέσα Γειτονιά.

Στην συνέχεια, προσπάθησαν με την πυροδότηση δύο πυρσών να κάψουν το όχημα, ωστόσο για άγνωστους λόγους, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Πάντως, για την υπόθεση ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE