Οι ΜΙΣΟΙ οπαδοί της Άιντραχτ ήρθαν μέσω κατεχομένων – Από εξονυχιστικό ΕΛΕΓΧΟ στα οδοφράγματα

Οι ΜΙΣΟΙ οπαδοί της Άιντραχτ ήρθαν μέσω κατεχομένων – Από εξονυχιστικό ΕΛΕΓΧΟ στα οδοφράγματα

Περίπου 5000 (!) οπαδοί της Άιντραχτ αναμένεται να βρίσκονται το βράδυ της Πέμπτης (07/11, 19:55) στο ΓΣΠ, στον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Η είδηση όμως δεν είναι αυτή, αλλά το γεγονός πως οι μισοί περίπου φίλοι της Γερμανικής ομάδας ήρθαν στην Κύπρο μέσω των κατεχομένων.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ήρθαν από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, πέραν των δύο χιλιάδων οπαδών της Άιντραχτ!

Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα να μην τους αφήσουν να περάσουν από το οδόφραγμα, όμως θα τους γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, κυρίως επειδή κάποιοι οπαδοί της Γερμανικής ομάδας είναι Τουρκικής καταγωγής και ενδεχομένως να έχουν μαζί τους σημαίες του ψευδοκράτους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE