Παγκύπριο U15: Προχώρησαν νικηφόρα οι πρωτοπόροι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Παγκύπριο U15: Προχώρησαν νικηφόρα οι πρωτοπόροι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τις αναμετρήσεις της έβδομης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U15.

Προχώρησαν νικηφόρα και οι τέσσερις ομάδες της πάνω ζώνης και στην κορυφή βρίσκεται ο Χαλκάνορας με 19 βαθμούς.

Ακολουθούν με 18 βαθμούς Φρέναρος FC και Ομόνοια Αραδίππου και αμέσως πιο κάτω ο Ερμής Αραδίππου με 16 βαθμούς.

Ο Χαλκάνορας νίκησε εκτός έδρας με 3-0 το ΘΟΪ Λακατάμιας από τέρματα που πέτυχαν οι Λάζαρος Σάρδαλος (12′) και Μιχαήλ Παπαϊωάννου (23′, 64′).

Η Ομόνοια Αραδίππου νίκησε στη Λευκωσία τον Ορφέα με 4-0 από τέρματα που πέτυχαν οι Ιωάννου (9′, 64′), Μιλένοφ (11′) και Σταύρου (53′).

Το Φρέναρος πέρασε νικηφόρα το εκτός έδρας εμπόδιο της ΑΕΖ με 4-0 από τέρματα που πέτυχαν οι Μιλτιάδους (5′) και Χρυσοστόμου (31′, 54′, 66′).

Εκτός έδρας νίκη και για τον Ερμή Αραδίππου επί της Αγίας Νάπας με 4-1. Σκόραραν Χατζηαντώνης (30′), Κοξ (55′, 60′) και Τσεκούρας (70′).

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις Αλκή Ορόκλινης – Δόξα Κατωκοπιάς έμειναν στο 0-0, η ΠΑΕΕΚ νίκησε με 2-0 τον Εθνικό Άχνας και ο Άτλας Αγλαντζιάς πέτυχε την πρώτη τυ φετινή νίκη με 3-0 επί του Εθνικού Λατσιών.

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας έφθασε επιστολή από τον Πρόεδρο της Αρχής Αδειών για διενέργεια παγκύπριων εράνων, με την οποία ζητείται η διερεύνηση κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα από την οικονομική εκστρατεία που διεξάγει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE