Η Γαρυφαλιά σπάει τη σιωπή της – «... Για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια...» - VIDEO

Η Γαρυφαλιά σπάει τη σιωπή της – «... Για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια...» - VIDEO

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM και απάντησε στις εικασίες ότι αποχώρησε επειδή θύμωσε ο σύντροφός της με την δοκιμασία του φιλιού.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη η οποία ήταν το φαβορί του GNTM αποχώρησε οικειοθελώς μετά τη τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον σύντροφό της στο επεισόδιο της Τρίτης, 6/11.

Η νεαρή καλλονή είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» την Τετάρτη, 7/11: «Δεν αποχώρησα επειδή τσακώθηκα με τον σύντροφό μου. Το είδατε το τηλεφώνημα... Δεν υπήρχε κάποιος τσακωμός… Κατάλαβα μέχρι που είναι τα όριά μου.

Και για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια... Γιατί θα έφτανα σε αυτό το σημείο. Ε, όχι. Από το να χάσω τον εαυτό μου. Θα το κάνω έξω. Πόσο άλλο να κρατηθώ;».

Τι άλλο είπε όταν η Κατερίνα Καραβάτου τη στρίμωξε;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταζητείται ένα πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στις Βρυσούλλες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 61χρονος

Καταζητείται ένα πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στις Βρυσούλλες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 61χρονος

Η Αστυνομία καταζητεί ένα πρόσωπο σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου 61χρονου, που σημειώθηκε χθες στο χωριό Βρυσούλλες, της επαρχίας Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE