Στους τέσσερις οι νεκροί από κατάρρευση δύο παλαιών κτιρίων στη Μασσαλία

Στους τέσσερις οι νεκροί από κατάρρευση δύο παλαιών κτιρίων στη Μασσαλία

Άλλη μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στα συντρίμμια των δύο παλαιών κτιρίων που κατέρρευσαν την Δευτέρα στο κέντρο της Μασσαλίας, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 4, όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας Ξαβιέ Ταραμπέ.

Στα ερείπια των σπιτιών, στη λαϊκή συνοικία Νοάιγ, κοντά στο λιμάνι της πόλης είχαν βρεθεί νωρίτερα τα πτώματα δύο ανδρών και μιας γυναίκας.

Οι τοπικές αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη πόσοι άνθρωποι μπορεί να έχουν καταπλακωθεί από τα συντρίμμια, καθώς στα κτίρια αυτά συχνά έβρισκαν καταφύγιο άστεγοι της πόλης. Εκτιμάται ότι τα θύματα μπορεί να είναι από 5 έως 8.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κάλεσαν τον Οδυσσέα να καταθέσει για τις αναφορές του - «Είμαι φυσικά πρόθυμος» η απάντησή του

Κάλεσαν τον Οδυσσέα να καταθέσει για τις αναφορές του - «Είμαι φυσικά πρόθυμος» η απάντησή του

Να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας, από τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE