Αδιόρθωτοι οι Κύπριοι οδηγοί - Εκατοντάδες καταγγελίες σε λίγες μέρες

Αδιόρθωτοι οι Κύπριοι οδηγοί - Εκατοντάδες καταγγελίες σε λίγες μέρες

Αποτελέσματα εκστρατείας για χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλου αντικειμένου κατά την οδήγηση.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για πρόληψη και μείωση των οδικών συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, καθώς και των Επαρχιακών Κλάδων Τροχαίας, πραγματοποίησαν παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου χρήσης κινητού τηλεφώνου ή άλλου αντικειμένου κατά την οδήγηση.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η οποία διεξήχθη μεταξύ των ημερομηνιών 29 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου, 2018, καταγγέλθηκαν συνολικά 651 οδηγοί, που οδηγούσαν χωρίς ελεύθερα χέρια.

Η οδήγηση χωρίς ελεύθερα χέρια, συνήθως λόγω χρήσης κινητού τηλεφώνου, έχει ως αποτέλεσμα να αποσπάται η προσοχή του οδηγού. Σε διεθνές επίπεδο, η απόσπαση της προσοχής του οδηγού εντάσσεται στους πλέον σημαντικούς παράγοντες που συμβάλλουν κατά πολύ στην αύξηση της πιθανότητας εμπλοκής σε τροχαία σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE