Ο πρόεδρος μεγάλης ομάδας που είχε… στενό τετ-α-τετ με Κούμα – Τι έγινε μετά την κλήρωση

Ο πρόεδρος μεγάλης ομάδας που είχε… στενό τετ-α-τετ με Κούμα – Τι έγινε μετά την κλήρωση

Ορεξάτος και με διάθεση για χιούμορ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας στην κλήρωση για την Α’ φάση του Κυπέλλου Κύπρου ενώ ξεχώρισε το τετ-α-τετ του με τον Ανδρέα Παντελή

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΟΠ είχε διάφορα πηγαδάκια με τους παράγοντες των ομάδων πριν και μετά την κλήρωση για το Κύπελλο όμως ξεχώρισε η συνάντηση του με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Ανδρέα Παντελή.

Κι αυτό, γιατί οι δυο τους τα είπαν για αρκετή ώρα μετά το τέλος της κλήρωσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από παλιά και φάνηκε να είχαν σοβαρό θέμα συζήτησης.

Είναι πολλά τα καυτά θέματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο… Πρώτο και καλύτερο η κάρτα και ίσως να είχαν να πουν πολλά και για αυτό.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.