Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία- Νεκρό το ζευγάρι μια ώρα μετά την τελετή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία- Νεκρό το ζευγάρι μια ώρα μετά την τελετή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυστυχώς η ομορφότερη μέρη στη ζωή του νιόπαντρου ζευγαριού έμελλε να ήταν και η τελευταία τους, αφού η μοίρα τους έπαιξε πολύ άσχημο «παιχνίδι».

Πρόκειται για τον Will Byler και τη σύζυγο του Bailee Ackerman Byler και οι δύο τελειόφοιτοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Sam Houston State. Εκεί γνωρίστηκαν και εκεί έμελλε να γραφτεί και η τελευταία «ματωμένη» σελίδα στη ζωή τους.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης, σε μια τελετή στο αγρόκτημα του παππού του νεαρού και αναχώρησαν με το ελικόπτερο χειροκροτούμενοι από τους καλεσμένους. Δυστυχώς μια ώρα μετά «έσκασε» η τραγική είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου, από την οποία έχασαν τη ζωή τους οι δύο νιόπαντροι καθώς και ο πιλότος.

Οι αρχές του Τέξας διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος με την είδηση να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να συγκλονίζει αφού το «μαζί στη  ζωή, μαζί και στο θάνατο» που υποσχέθηκαν οι δύο νέοι επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE