Τι ΓΥΡΕΥΕ ο Βιολάρης στην κλήρωση…

Τι ΓΥΡΕΥΕ ο Βιολάρης στην κλήρωση…

Στο πηγαδάκι με τους Νεκτάριο Πετεβίνο και Κωνσταντίνο Σιαμπουλλή, πριν την κλήρωση του κυπέλλου, διακρίνεται ο Γιάννης Βιολάρης. 

Πριν μια δεκαετία και… βάλε, ήταν στα αποδυτήρια του Απόλλωνα, ως στενός συνεργάτης του Φρέντι Τζον Πολ. Τον θυμόμαστε ιδιαίτερα την εποχή του Ίλιε Ντουμιτρέσκου και μετέπειτα του Μπέρντ Στάγκε, που εκτελούσε και χρέη μεταφραστή. 

Ο Γιάννης Βιολάρης επέστρεψε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα από το περασμένο Καλοκαίρι. Είναι γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη. Η ταξιαρχία προηγείται στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας. 

Σήμερα εκπροσώπησε την ομάδα της Λεμεσού, στην κλήρωση του κυπέλλου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE