Για τις ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ εικόνες σκέφτεστε κάτι Πρόεδρε…

Για τις ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ εικόνες σκέφτεστε κάτι Πρόεδρε…

Σκεπτικό απαθανάτισε, σε κάποια στιγμή, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Κούμα ο φωτογραφικός φακός. 

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, πριν τη διαδικασία της κλήρωσης του κυπέλλου Κόκα-Κόλα, εξέφρασε ικανοποίηση για το ότι άρχισε θετικά η σεζόν. 

Χαρακτηριστικά είπε: «Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έδωσε από την αρχή θετικά μηνύματα για το επίπεδο και την πορεία του Πρωταθλήματος. Στο γήπεδο δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες, όλοι διεκδικούν αυτό που πιστεύουν ότι δικαιούνται και αξίζουν».

Για τις καταθλιπτικές εικόνες στις κερκίδες, στα πλείστα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεν ανέφερε οτιδήποτε ο ηγέτης της Ομοσπονδίας. 

Η ουσία είναι κατά πόσον σκέφτεται να… ενεργοποιήσει κάποιους μηχανισμούς για αλλαγή της όλης κατάστασης. 

Εκτός κι αν σας βολεύουν έτσι το πράγματα και δεν μας το λέτε ξεκάθαρα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE