ΖΥΓΙ: Αποφεύχθηκαν τα έκτροπα- ‘Έστησαν πόδι’ οι κάτοικοι στα Δημόσια Έργα

ΖΥΓΙ: Αποφεύχθηκαν τα έκτροπα- ‘Έστησαν πόδι’ οι κάτοικοι στα Δημόσια Έργα

Κάτοικους της κοινότητας Ζυγίου, της επαρχίας Λάρνακας βρήκαν ενώπιον τους, εργαζόμενοι του Τμήματος Δημοσίων Έργων, το πρωί της Τρίτης (6/11), στο χώρο πρώην στρατοπέδου, το οποίο πρόκειται να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών.

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι εργαζόμενοι του Τμήματος, μετέβησαν το πρωί, προκειμένου να προχωρήσουν σε κάποιες μετρήσεις. Συγκεκριμένα αποτύπωση του χώρου.

Αρμόδια πηγή, ανέφερε ότι ομάδα κατοίκων μαζεύτηκε στο σημείο, με σκοπό να εμποδίσει τους εργαζόμενους από το να εισέλθουν στον χώρο.

Όπως μας λέχθηκε, οι εργαζόμενοι στη θέα των διαμαρτυρομένων, δεν προσπάθησαν καν να εισέλθουν, αφού κάτι τέτοιο πιθανό να οδηγούσε σε ένταση.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η κατάσταση επιβλέπεται από μέλη της Αστυνομίας, ενώ όπως μας τόνισε, δεν σημειώθηκαν οποιαδήποτε έκτροπα.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.