Θα πρέπει να ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ κι άλλοι τα ΣΠΙΤΙΑ τους…

Θα πρέπει να ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ κι άλλοι τα ΣΠΙΤΙΑ τους…

Όπως δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας, το κλινικό εργαστήριο με τον οποίο συνεργάζονται, έχει συνεργασία και με άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες, καθώς και με ολυμπιακές ομάδες του εξωτερικού. 

Έχει κυκλοφορήσει στα στέκια ποιο είναι το κλινικό εργαστήριο και σε ποια πόλη εδρεύει. Για νομικούς λόγους, προς τα παρών, δεν πρόκειται να γνωστοποιήσουμε το όνομα και τους ιδιοκτήτες του εργαστηρίου. 

Άλλωστε ουδείς μπορεί να ισχυριστεί, ότι χορηγούσαν στους ποδοσφαιριστές ή σε άλλους αθλητές απαγορευμένες ουσίες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόσωπο-κλειδί έδωσε κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας... 

Οι ίδιες ομάδες, θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία, να ασχοληθούν πιο σοβαρά με το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Να ελέγξουν (με κάποιο τρόπο) ποια σκευάσματα χορηγούνται στους υπαλλήλους τους και πόσο επικίνδυνα είναι. 

Εκείνοι που έχουν περισσότερη γνώση (και είναι επιστημονικά καταρτισμένοι) για τέτοια ζητήματα, λένε ότι ακόμα και φάρμακα που είναι νόμιμα, ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα υγείας στους αθλητές. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Βαρύ» το πρόγραμμα του ΠτΔ - Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στη Νέα Υόρκη

«Βαρύ» το πρόγραμμα του ΠτΔ - Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στη Νέα Υόρκη

Σειρά επαφών όσον αφορά το Κυπριακό, διεθνή, ενεργειακά και διμερή θέματα έχει αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη για να συμμετάσχει στην 80ή Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ,

BEST OF TOTHEMAONLINE