Αλλάζει η ώρα ενημέρωσης ΠτΔ για αποκεντρωμένη ομοσπονδία

Αλλάζει η ώρα ενημέρωσης ΠτΔ για αποκεντρωμένη ομοσπονδία

Το απόγευμα της Τρίτης ενημερώνει ο Πρόεδρος για αποκεντρωμένη ομοσπονδία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημερώνει το απόγευμα της Τρίτης τον λαό σχετικά με την πρότασή του περί αποκεντρωμένης ομοσπονδίας.

Αντί για το μεσημέρι, η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας καθορίστηκε τελικά για τις 19.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα αναφερθεί στην πρότασή του περί αποκέντρωσης, στην παρουσία εκπροσώπων των τηλεοπτικών σταθμών, του έντυπου Τύπου και του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Θα ακολουθήσει τη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου. Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, στη συνεδρίαση αυτή ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τη συνάντηση που είχε με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, στις 26 Οκτωβρίου, αλλά και για τη συνάντηση που είχε με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, την περασμένη Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE