Απογοητευμένη η Miss Κύπρος που απο φαβορί βρέθηκε στο νοσοκομείο – Η αγωνία των γιατρών στις Φιλιππίνες – VIDEO
05.11.2018 - 16:19
Από την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η Μαρία Αρμενάκη έχει χαμηλά αιμοπετάλλια και η αιτία δεν είναι το τσίμπιμα κουνουπιού αλλά...
Ο πατέρας της Μαρίας Αρμενάκη μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους για την περιπέτεια της υγείας της Miss Κύπρος 2017, η οποία την ανάγκασε να μείνει εκτός διαγωνισμού.
Η Κύπρια εστεμμένη βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο και οι γιατροί δεν ξέρουν ακόμα πότε θα πάρει εξιτήριο.
Πριν από 2 βδομάδες η Μαρία Αρμενάκη μετέβη σε ένα γειτονικό νησί της Μανίλα στα πλαίσια του διαγωνισμού και εκεί κάτι την τσίμπησε.
Οι αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά ανάγκασαν τον πατέρα της Μαρίας που μετέβη στις Φιλιππίνες για τον μεγάλο τελικό την πήρε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την κράτησαν γιατί είχε χαμηλά αιμοπετάλλια.
Μετά από αναλύσεις και εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η Μαρία Αρμενάκη έπαθε δηλητηρίαση είτε από νερό, είτε από κάτι που έφαγε.
Δυστυχώς η Μαρία είναι απογοητευμένη και ψυχολογικά δεν είναι καλά, μιας και θεωρείτο ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του στέμματος.
Η Miss Κύπρος δεν θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.