ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κανονικά σε παγκόσμια έκθεση στο Λονδίνο- Αυξήσεις ανακοίνωσε ο ψευδουπουργός

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κανονικά σε παγκόσμια έκθεση στο Λονδίνο- Αυξήσεις ανακοίνωσε ο ψευδουπουργός

Σε έκθεση τουρισμού, στο Λονδίνο παρευρέθηκε ο ψευδουπουργός τουρισμού των κατεχομένων, Φικρί Ατάογλου, το Σάββατο (3/11), για να επισκεφθεί το περίπτερο των κατεχομένων.

Δημοσίευμα του τουρκοκυπριακού πρακτορείου ‘Bayrak’, αναφέρει ότι ο λεγόμενος υπουργός, επισκέφθηκε το περίπτερο των κατεχομένων, στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού 2018 στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της οποίας είχε και σειρά συναντήσεων.

Στόχος του λεγόμενου υπουργείου, που συμμετέχει σε κάθε είδους διεθνείς εκδηλώσεις, είναι η αύξηση του τουρισμού και η έναρξη απευθείας πτήσεων από και προς τα κατεχόμενα.

Ο Φικρί, δήλωσε ότι το καθεστώς των κατεχομένων, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ανακοίνωσε την πρόθεση για αύξηση του προϋπολογισμού που αφορά την προσέλκυση περισσότερων τουριστών.

Ακόμη, ο ψευδουπουργός μίλησε για μια νέα διαφημιστική εκστρατεία προς τους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πριν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ για δεύτερη φορά είχε καυχηθεί ότι μπορεί να «επιλύσει τον πόλεμο σε 24 ώρες». Και αυτόν (τον πόλεμο) που μαίνεται στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022 και αυτόν στη Γάζα που ξεκίνησε για πολλοστή φορά τον Οκτώβριο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE