Ρεζίλι έκαναν τον Παναγιώτη Κυριάκου – Του έκαναν έκπληξη γενεθλίων τραγουδώντας τον «Επιτάφιο» - VIDEO
05.11.2018 - 11:28
Οι επώνυμοι φίλοι του είχαν την φαεινή ιδέα να του κάνουν πάρτι έκπληξη σε δημόσιο χώρο, με μια τούρτα και τραγουδώντας του τον Επιτάφιο.
Όταν οι φίλοι σου είναι οι Λούης Πατσαλίδης, Χριστοδουλος Μαρτάς, Μιχάλης Σοφοκλέους, Μαριάννα Σάντη και η Νίκη Δραγούμη τότε η έκπληξη δεν μπορεί να είναι φυσιολογική.
Ο Παναγιώτης Κυριάκου βρισκόταν σε γνωστή καφετέρια της Λευκωσίας όταν οι φίλοι του με μια τούρτα εισέβαλαν στον χώρο.
Αρχικά θεώρησαν λογικό να του τραγουδήσουν το «Έραναν τον ταφο...» και ακολούθως όταν οι θαμώνες γελώντας άρχισαν να φωνάζουν «Χριστός Ανέστη» του τραγούδησαν το κλασικό happy birthday.
Όπως βλέπετε ο Παναγιώτης Κυριάκου δεν το περίμενε. Μάλιστα ο ηθοποιός και συνεργάτης του Λούη Πατσαλίδη έκλεισε τα μάτια του βλέποντας τους 'τρελούς' του φίλους να κατακλύζουν τον χώρο.
Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.