Ρεζίλι έκαναν τον Παναγιώτη Κυριάκου – Του έκαναν έκπληξη γενεθλίων τραγουδώντας τον «Επιτάφιο» - VIDEO

Ρεζίλι έκαναν τον Παναγιώτη Κυριάκου – Του έκαναν έκπληξη γενεθλίων τραγουδώντας τον «Επιτάφιο» - VIDEO

Οι επώνυμοι φίλοι του είχαν την φαεινή ιδέα να του κάνουν πάρτι έκπληξη σε δημόσιο χώρο, με μια τούρτα και τραγουδώντας του τον Επιτάφιο.

Όταν οι φίλοι σου είναι οι Λούης Πατσαλίδης, Χριστοδουλος Μαρτάς, Μιχάλης Σοφοκλέους, Μαριάννα Σάντη και η Νίκη Δραγούμη τότε η έκπληξη δεν μπορεί να είναι φυσιολογική.

Ο Παναγιώτης Κυριάκου βρισκόταν σε γνωστή καφετέρια της Λευκωσίας όταν οι φίλοι του με μια τούρτα εισέβαλαν στον χώρο.

Αρχικά θεώρησαν λογικό να του τραγουδήσουν το «Έραναν τον ταφο...» και ακολούθως όταν οι θαμώνες γελώντας άρχισαν να φωνάζουν «Χριστός Ανέστη» του τραγούδησαν το κλασικό happy birthday.

Όπως βλέπετε ο Παναγιώτης Κυριάκου δεν το περίμενε. Μάλιστα ο ηθοποιός και συνεργάτης του Λούη Πατσαλίδη έκλεισε τα μάτια του βλέποντας τους 'τρελούς' του φίλους να κατακλύζουν τον χώρο. 

..

Ακολουθεί το σχετικό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE