ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε την γιαγιούλα με την ρόμπα πάνω στην μοτοσικλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε την γιαγιούλα με την ρόμπα πάνω στην μοτοσικλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χωρίς προστατευτικό κράνος και τον απαραίτητο ρουχισμό, ανέβασε στην μοτοσικλέτα την ηλικιωμένη γυναίκα!

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «I Love Cyprus ΡΕ», δείχνει μια μοτοσικλέτα στην οποία βρίσκονται διπλοκαβάλα, ο οδηγός και μια ηλικιωμένη γυναίκα!

Ο οδηγός, φαίνεται να φοράει κοντό παντελονάκι και φανέλα, ενδυμασία που δεν είναι η καταλληλότερη, αλλά φέρει το προστατευτικό του κράνος!

Ωστόσο, η ηλικιωμένη που είναι συνοδηγός, εκτός του ότι κάθετε με λάθος τρόπο στην μοτοσικλέτα, δεν φέρει σε καμία περίπτωση τα απαραίτητα που πρέπει να φορεί ένας επιβάτης δίκυκλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE