ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε όχημα πολυτελείας ιδιοκτησίας 44χρονης – Φρουρείται η σκηνή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε όχημα πολυτελείας ιδιοκτησίας 44χρονης – Φρουρείται η σκηνή

Πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα 44χρονης, το βράδυ της Κυριακής (4/11) στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, η ώρα 20:05 το βράδυ της Κυριακής (4/11) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Mercedes C180 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Αγίου Νικολάου  στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20:20.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλικτήρα.    

Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και θα γίνει σε συνεργασία μαζί με την Πυροσβεστική την Δευτέρα (5/11) διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE