ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν με τρία παιδιά στον Αστυνομικό Σταθμό – Ήρθαν από Τουρκία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν με τρία παιδιά στον Αστυνομικό Σταθμό – Ήρθαν από Τουρκία

Εννέα άτομα, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, έφτασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/11) στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας.

Γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, δύο άνδρες, τέσσερις γυναίκες και τρία παιδιά, μετέβησαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας και ανάφεραν ότι έφτασαν στην Κύπρο με βάρκα από την Τουρκία.

Πρόκειται για Ιρακινούς, σύμφωνα με όσα ανάφεραν στην Αστυνομία.

Για τα εννέα πρόσωπα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και παρέμειναν στον Αστυνομικό Σταθμό μέχρι να διευθετηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να μεταφερθούν σε κέντρο μεταναστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE