Διπλωματική πηγή: «Η Κύπρος θα πράξει το αυτονόητο στη Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό»
Διπλωματική πηγή επισήμανε στο ΡΙΚ ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ήταν μεταξύ των πρώτων χωρών που αναγνώρισε το παλαιστινιακό κράτος, το 1988.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Sunday Morning Futures του δικτύου Fox News, ο μπιν Ταλάλ ζήτησε από το Ριάντ να δημοσιοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τα αποτελέσματα της έρευνας. Ο Κασόγκι δολοφονήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη. Συνεργαζόταν με την αμερικανική εφημερίδα Washington Post και ασκούσε έντονη κριτική στον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.
Ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ είπε στο Fox News ότι η επίσημη έρευνα θα δείξει ότι ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν δεν είχε καμία ανάμιξη στη δολοφονία. "Παρακαλώ, ας δώσουμε λίγο χρόνο για να ολοκληρωθεί η έρευνα. Ζητώ δημοσίως από τη Σαουδική Αραβία, μέσω του προγράμματός σας, να δημοσιοποιήσει την έρευνα το συντομότερο δυνατόν καθώς πιστεύω ότι ο πρίγκιπας διάδοχος θα αθωωθεί και θα απαλλαγεί 100%", πρόσθεσε.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις