ΣΠΑΝΙΟ αυτό που έκανε ο Αναστασίου και… ολικό λίφτινγκ (ενδεκάδα)

ΣΠΑΝΙΟ αυτό που έκανε ο Αναστασίου και… ολικό λίφτινγκ (ενδεκάδα)

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας κόντρα στον Ερμή (4/11) δείχνει κάτι που δεν περιμέναμε αρκετοί.

Οι πρώτοι έντεκα των πρασίνων: Μεχίας, Βύντρα, Πρέτσε, Λόρα, Μανρίκε, Κατελάρης, Σοάρες, Γκόμεζ, Αντόνια, Χριστοφή, Ραμίρεζ

Ο Ματ Ντάρμπισαιαρ έμεινε τελικά στον πάγκο με τον Ραμίρες να αρχίζει βασικός στην κορυφή της επίθεσης ενώ εξέπληξε με την επιλογή να κάνει πάρα πολλές αλλαγές. Στον αριθμό τους συνολικά πέντε.

Ο Πρέτσε πήρε τη θέση του Γκαφούρ σε σχέση με τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ο Λόρα στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Κούσουλου, ο Μανρίκε στη θέση του Ίσμα Λόπεθ, ο Κατελάρης στο κέντρο αντί του Ενρίκες και ο Αντόνια στα άκρα της επίθεσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.

BEST OF TOTHEMAONLINE