Αλληλοεξουδετέρωση μεταξύ Πάφου και ΑΠΟΕΛ στο Α΄ ημίχρονο

Αλληλοεξουδετέρωση μεταξύ Πάφου και ΑΠΟΕΛ στο Α΄ ημίχρονο

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο ματς της Πάφου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, με τις δύο ομάδες να είναι στο ισόπαλο 0-0.

Το ματς είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν κατά διαστήματα καλή κυκλοφορία μπάλας, σε ένα ισορροπημένο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου 45λεπτου παιχνίδι, όμως έλειψαν οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με εξαίρεση τις δύο φορές που απείλησαν οι «γαλαζοκίτρινοι», με τα σουτ των Νατέλ στο 26΄ και του Τάμαρι στο 41΄.

Οι γηπεδούχοι πάντως ανέβασαν στροφές μετά το ημίωρο, αλλά πέρα από μία καλή προϋπόθεση στο 38΄ με την πάσα του Ανγκούλο στον Νέμετς, δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» από την άλλη, έλεγχαν μεν το ρυθμό μέχρι το 30΄ και προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως από τα άκρα, αλλά τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη μεσοαμυντική γραμμή της Πάφου.

Γενικά, ήταν ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να… αλληλοεξουδετερώνονται!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE