ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο «σφυρί» ακίνητα εργοληπτικής εταιρίας που πτώχευσε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο «σφυρί» ακίνητα εργοληπτικής εταιρίας που πτώχευσε

Άλλη μια εταιρία δεν κατάφερε προφανώς να «επιβιώσει» λόγω της οικονομικής κρίσης, με αποτέλεσμα να ανατεθεί σε διαχειριστή-παραλήπτη η πώληση των περιουσιακών στοιχείων, κάτι που θα γίνει μέσω προσφορών.

Η πιο κάτω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε την Κυριακή 4/11 στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» και αφορά την εργοληπτική εταιρία SAVVAS CHRYSOSTOMOU DEVELOPERS LTD της οποίας τα ακίνητα, αφορά οικόπεδα και χωράφια, θα πωληθούν.

Ο Διαχειριστής-παραλήπτης θα δέχεται προσφορές για τα πιο κάτω ακίνητα μέχρι τις 22/11 ενώ για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει σχετικό τηλέφωνο στο οποίοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE