ΦΩΤΙΑ ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε δύσβατη περιοχή επικεντρώνεται το έργο πυρόσβεσης

ΦΩΤΙΑ ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε δύσβατη περιοχή επικεντρώνεται το έργο πυρόσβεσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στην περιοχή των κοινοτήτων Άγιος Θεράπων και Λόφου και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το έργο της πυρόσβεσης επικεντρώνεται σε πολύ δύσβατη και απροσπέλαστη περιοχή.

Όπως αναφέρει τελευταία ενημέρωση από το Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, "παραμένει ένα μέτωπο το οποίο είναι σε ποταμό και σε πολύ δύσβατη και απροσπέλαστη περιοχή".
 
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις συνεχίζουν τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς, την ώρα που το έργο πυρόσβεσης δυσχεραίνουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE