ΠΛΗΓΩΝΕΙ παρά πολύ η ήττα… Τα «ΔΙΕΛΥΣΑΝ» τα δοκάρια!

ΠΛΗΓΩΝΕΙ παρά πολύ η ήττα… Τα «ΔΙΕΛΥΣΑΝ» τα δοκάρια!

Πριν έξι μέρες όταν η ομάδα άφηνε τους πρώτους βαθμούς στη Λευκωσία με τη Δόξα, είχε προκύψει απογοήτευση στον Απόλλωνα. Το θεώρησαν ως απώλεια βαθμό… εκτός προγράμματος. 

Η χτεσινή πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αν και ήταν από άλλη μεγάλη ομάδα, πληγώνει πολύ περισσότερο. 

Επειδή η ομάδα δεν ήταν κακή στον αγωνιστικό χώρο. Πλήρωσε σχεδόν στο εκατόν τοις εκατόν τα δικά της λάθη, ενώ ο παράγοντας τύχη δεν τη βοήθησε καθόλου. 

Μιλούν από μόνα τους τα πέντε δοκάρια (το ένα ήταν πριν τη φάση του γκολ του Μάγκλιτσα) που είχαν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού στη χθεσινή αναμέτρηση στο Τσίρειο. 

Όπως και το ποσοστό στην κατοχή της μπάλας, που ήταν 73 με 27 τοις εκατόν, αλλά και τα 14 κερδισμένα κόρνερ γι αυτούς έναντι κανενός από την Κυρία. 

Η πικρή αλήθεια είναι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ, όπου τα στατιστικά σχεδόν πάντα λένε την αλήθεια. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα αγώνων, όπου μια ομάδα είχε «τρελά» νούμερα στατιστικών, αλλά στο φινάλε έφυγε από το γήπεδο ηττημένη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.