ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην ΑΕΛ με Ντα Σίλβα ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι

ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην ΑΕΛ με Ντα Σίλβα ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι

Άτυχος στάθηκε ο Βραζιλιάνος «μάγος» της ΑΕΛ, Άλεξ Ντα Σίλβα στο αποψινό ντέρμπι στην «Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ, αφού τραυματίστηκε στο 90ο λεπτό και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μάλιστα, αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την κατάσταση του, αφού την επόμενη Κυριακή (11/10), οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα.

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και σίγουρα οι της ΑΕΛ εύχονται να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE