Στάθηκε και στη φάση του ΑΚΥΡΩΘΕΝ γκολ ο Κυριάκος Δημητρίου – Τι σημείωσε για το ντέρμπι

Στάθηκε και στη φάση του ΑΚΥΡΩΘΕΝ γκολ ο Κυριάκος Δημητρίου – Τι σημείωσε για το ντέρμπι

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ στην «Αρένα», ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Μας κόστισε το λάθος που κάναμε στο 0-1. Θέλουμε όμως να ξαναδούμε τη φάση του ακυρωθέν γκολ, γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε.

Έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο αποψινό παιχνίδι, δεν το κάναμε και πληρώσαμε το λάθος μας, ενώ δεν είχαμε τη σωστή αντίδραση στη συνέχεια, για να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο.

Πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε στο -9 από την κορυφή, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, έχουμε και δύο παιχνίδια λιγότερα και θα μπορούμε να καλύψουμε την ήττα στη συνέχεια.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη παρουσία του και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, όπου θα παίξουμε τα ρέστα μας.

Πρώτα όμως να ηρεμήσουμε από το σημερινό παιχνίδι και μετά θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας, με στόχο τη νίκη, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE