ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 25χρονη κοπέλα- Συνωμότησε σε κλοπή από φούρνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 25χρονη κοπέλα-  Συνωμότησε σε κλοπή από φούρνο

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο 3/11 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 25χρονης, η οποία συνελήφθη  από μέλη της Αστυνομίας στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.
 

Η διάρρηξη διαπράχθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 2/11, σε αρτοποιείο στην επαρχία Λεμεσού και η άμεση ανταπόκριση της Αστυνομίας, σε κλήση του ιδιοκτήτη του αρτοποιείου, για πιθανή διάρρηξη στο κατάστημά του, οδήγησε στην αυτόφωρη σύλληψη 30χρονου.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος ιδιοκτήτης του αρτοποιείου, ειδοποίησε την Αστυνομία ότι άκουσε περίεργους θορύβους εντός του καταστήματός του, οι οποίοι πιθανόν να οφείλονται στην ύπαρξη διαρρήκτη εντός του κτιρίου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή και εισήλθαν στο υποστατικό για έλεγχο, όπου εντόπισαν τον 30χρονο, ο οποίος είχε το πρόσωπό του καλυμμένο με κουκούλα και προσπαθούσε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν τον 30χρονο και τον συνέλαβαν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στην κατοχή του, εντόπισαν μετά από έρευνα, μικρό χρηματικό ποσό, δυο κατσαβίδια και ένα μικρό σουγιά. 

Ο 30χρονος προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση οι 30χρονος και 25χρονη, φέρεται να συνωμότησαν για τη διάπραξη της διάρρηξης, με σκοπό την κλοπή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top