Η επίσκεψη και η ΚΙΝΗΣΗ Βινίσιους και τεσσάρων «ΠΥΡΓΩΝ» του ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η επίσκεψη και η ΚΙΝΗΣΗ Βινίσιους και τεσσάρων «ΠΥΡΓΩΝ» του ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το Μουσείο ΑΠΟΕΛ δίδεται με επίσκεψη τεσσάρων πρώην καλαθοσφαιριστών της ομάδας, αλλά και του πρώην ποδοσφαιριστή, όπου ξεναγήθηκαν στον χώρο εκεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση με σχετικές φωτογραφίες αναφέρει:

«Τέσσερις πύργοι και ο τεράστιος Βινισιους στο μουσείο μας!!

Τέσσερις κολώνες του μπασκετικού ΑΠΟΕΛ στις δεκαετίες 80-90 οι Αντώνης Ρουσάκης, Μιχάλης Κοντοπύργος, Μάριος Ιωάννου, Νικόλας Ιωάννου και ο στυλοβάτης της ποδοσφαιρικής ομάδας την περίοδο 2013-2018 Βινίσιους Κάστρο ξεναγήθηκαν στο μουσείο Ιστορίας ΑΠΟΕΛ και παρέδωσαν τις φανέλες με τις οποίες δόξασαν και δοξάστηκαν στον Θρύλο μας! Τους ευχαριστούμε από καρδιάς»!!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE