Δεύτερη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ για τον ΑΠΟΕΛ που πέρασε με ευκολία από τη Λεμεσό!

Δεύτερη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ για τον ΑΠΟΕΛ που πέρασε με ευκολία από τη Λεμεσό!

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε δεύτερη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα, μιας και κέρδισε την ΑΕ Καραβά μέσα στη Λεμεσό.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: AE ΚΑΡΑΒΑ – ΑΠΟΕΛ 0-3 (11-25, 20-25, 18-25)

Δεύτερη συνεχή νίκη για το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό της ΑΕ Καραβά με 3-0 και βλέπει την τετράδα. Η ΑΕ Καραβά προσπάθησε αλλά έχασε και έμεινε στα χαμηλά με 3 βαθμούς.

Το ΑΠΟΕΛ δεν είχε πρόβλημα στο πρώτο σετ και επικράτησε 25-11 απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Καραβά που προσπάθησε όσο μπορούσε.

Στο δεύτερο σετ οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ωραίο αγώνα αφού η ομάδα του Καραβά παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και πίεσε τους ««γαλαζοκίτρινους» που τελικά κέρδισαν με 25-20 και προηγήθηκαν 2-0.

Παρόμοια εικόνα και στο τρίτο σετ με την ΑΕ Καραβά να προσπαθεί, αλλά το ΑΠΟΕΛ καλύτερο έστω με πολλές αλλαγές (αφού ο κ. Λοϊζου χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες του) να κερδίζει 25-18 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

AE ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Θεοδούλου, Αχιλλέως, Καρακατσάνης, Καμίνσκι, Ροντόλφο, Χομαγιούν – Λίμπερο: Mιχαήλ – Αλλαγές Γκράμεσφορντ, Κωνσταντίνου, Γεωργίου.

ΑΠΟΕΛ(Λ. ΛΟΙΖΟΥ):Αβερκίου, Κασαμπαλής, Χάλαντα, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Ράμμα – Λίμπερο 1: Παντελή Λίμπερο 2: Κυθραιώτης, – Aλλαγές: Φράγκου, Δημητρίου, Παναγίδης, Γκιργκίς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE