ΝΤΕΡΜΠΙ με τα ΟΛΑ του το Ολυμπιακός-Εθνικός / Τι ΕΓΙΝΕ στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε την ΑΥΛΑΙΑ της 7ης αγωνιστικής

ΝΤΕΡΜΠΙ με τα ΟΛΑ του το Ολυμπιακός-Εθνικός / Τι ΕΓΙΝΕ στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε την ΑΥΛΑΙΑ της 7ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός και Εθνικός τα είπαν σήμερα (2/11) στο Μακάρειο και οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 7η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας. Ο Φοινίρης έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 11′, ισοφάρισε ο Φάμπιο στο 67′. Με δέκα αγωνίστηκε η ομάδα της Άχνας από το 63′ και μετά καθώς αποβλήθηκε ο Πιντσέλι.

Στο ένα από τα δύο παιχνίδια της Παρασκευής (2/11) και συγκεκριμένα στο ντέρμπι, είδαμε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Πάθος, δύναμη, κόκκινη και γκολ.

Ο Εθνικός Άχνας προηγήθηκε στο 11′ με εξαιρετικό μακρινό σουτ του Φοινίρη, σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για φάουλ πάνω στον Γιωργαλλίδη στο ξεκίνημα πριν το γκολ. Η ουσία είναι πως το συγκρότημα του Γιώτη Εγκωμίτη πήγε στα αποδυτήρια με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου μπροστά στο σκορ.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε η αποβολή του Πιντσέλι στο 63′ και τέσσερα λεπτά αργότερα (67′) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με όμορφο σουτ του Φάμπιο.

Έψαξε το δεύτερο γκολ οι μαυροπράσινοι, πίεσαν για να φθάσουν στην ολική ανατροπή όμως ο Εθνικός Άχνας κρατούσε καλά και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία και είναι αμφότερες στους 13 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής, ΘΟΙ Λακατάμειας και ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου εξήλθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ. Και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν όμως δεν κατάφεραν να το κάνουν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η γηπεδούχος ομάδα του ΘΟΙ ανήλθε στους 11 πόντους ενώ η ΜΕΑΠ στους 8 βαθμούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE