Τι και εάν αργεί ακόμη ήδη έχει ΜΕΓΑΛΗ ιδιαιτερότητα το ΑΕΛ – Ομόνοια

Τι και εάν αργεί ακόμη ήδη έχει ΜΕΓΑΛΗ ιδιαιτερότητα το ΑΕΛ – Ομόνοια

Ακριβώς σε ένα μήνα από σήμερα, είναι προγραμματισμένο το ένα από τα δύο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας στο Τσίρειο Στάδιο.

Συγκεκριμένα, την 01η Δεκεμβρίου 2018 στο Τσίρειο Στάδιο είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι αυτό και ώρα 19:00.

Ήδη, όμως, αν και είμαστε ένα μήνα πριν από αυτό το ντέρμπι, μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση πρόσληψης του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Ομόνοιας, υπάρχει ήδη η ιδιαιτερότητα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μα ποια είναι αυτή;

Ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα βρει έναν παλιό του γνώριμο στο Τσίρειο Στάδιο ως αντίπαλο.  Τον Κύπριο επιθετικό της ΑΕΛ, Νέστωρα Μυτίδη.   Ο κόουτς ήταν στη Ρόντα για ένα χρόνο περίπου, από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Μάιο του 2017, όπου για ένα εξάμηνο είχε στη διάθεση του τον Κύπριο επιθετικό της ΑΕΛ, Νέστωρα Μυτίδη, όταν είχε πάει δανεικός ο παίκτης από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Διαβάστε επίσης:

Συγκατοίκησε με ΚΥΠΡΙΟ διεθνή στην Ολλανδία ο Αναστασίου! ΦΩΤΟ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.