ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε ηλικιωμένη μέρα-μεσημέρι και κρύφτηκε σε σχολείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε ηλικιωμένη μέρα-μεσημέρι και κρύφτηκε σε σχολείο

Αναζητείται από την Αστυνομία άνδρας για κλοπή τσάντας συνταξιούχας στην Λεωφόρο ΡΙΚ στην Αγλαντζιά.

Άγνωστο άνδρα αναζητεί η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής τσάντας συνταξιούχας γυναίκας, ενώ αυτή εξερχόταν το πρωί της Παρασκευής 02/11 από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αστυνομικών και Στρατιωτικών Κύπρου που βρίσκεται επί της Λεωφόρου ΡΙΚ, στην Αγλαντζιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 10:20 το πρωί της Παρασκευής 02/11 συνταξιούχα γυναίκα, ενώ είχε βγει από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αστυνομικών και περπατούσε στο πεζοδρόμιο που εφάπτεται του Δ΄ Δημοτικού Σχολείου Αγλαντζιάς που βρίσκεται στη Λεωφόρο ΡΙΚ, άγνωστος άνδρας της άρπαξε τη τσάντα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, η τσάντα περιείχε το ποσό των €130, την πιστωτική της κάρτα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο άγνωστος άνδρας θεάθηκε να διέρχεται από το γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου μετά την κλοπή και να εξέρχεται από την άλλη πλευρά του σχολείου.

Από ΚΥΠΕ

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE