Κατηγόρησαν τον Συλλούρη ως πραξικοπηματία και τώρα το παίρνουν πίσω - ΕΓΓΡΑΦΟ

Κατηγόρησαν τον Συλλούρη ως πραξικοπηματία και τώρα το παίρνουν πίσω - ΕΓΓΡΑΦΟ

Ικανοποίηση Συλλούρη για απολογία για συκοφαντική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ικανοποίηση εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής για την απολογία του Απόστολου Τσακκιστού, ο οποίος με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, υιοθέτησε - χωρίς να διασταυρώσει όπως ο ίδιος παραδέχεται- ισχυρισμό πολίτη, που κατά συκοφαντικό και απαράδεκτο τρόπο έκανε λόγο για δήθεν παρουσία του κ. Συλλούρη στο Προεδρικό Μέγαρο κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 και προσπάθειά του να δολοφονήσει πολίτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, μετά τη συκοφαντική ανάρτηση και θέλοντας να διαφυλάξει το θεσμό του Προέδρου της Βουλής αλλά και της δικής του αξιοπρέπειας, ο κ. Συλλούρης κινήθηκε νομικά εναντίον της ψευδούς ανάρτησης.

Ο κ. Τσακκιστός στην απολογία του, την οποία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου αναφέρει ότι αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί στον Πρόεδρο της Βουλής, παραδεχόμενος μάλιστα ότι ανάρτησε την πληροφορία - η οποία αποδεικνύεται ψευδής και συκοφαντική - χωρίς να τη διασταυρώσει.

Μετά την απολογία του κ. Τσακκιστού, ο Πρόεδρος της Βουλής αναμένει και τις απολογίες όσων υιοθέτησαν τον απαράδεκτό και συκοφαντικό προς το πρόσωπό του ισχυρισμό, προβαίνοντας μάλιστα - όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βουλής - σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον του Προέδρου της Βουλής, του ιδίου προσωπικά ακόμα και κατά μελών της οικογένειάς του.

Δείτε το έγγραφο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE