Αντιρατσιστικό τουρνουά στη Λεμεσό με παρουσία παικτών της Ομόνοιας 1948

Αντιρατσιστικό τουρνουά στη Λεμεσό με παρουσία παικτών της Ομόνοιας 1948

Η Ομόνοια 1948 ενημερώνει για την παρουσία της στο αντιρατσιστικό τουρνουά της Θύρας 9 που θα γίνει στη Λεμεσό το Σάββατο (3/11).

Αναλυτικά:

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αύριο Σάββατο το αντιρατσιστικό τουρνουά της ΘΥΡΑΣ 9 στην Λεμεσό με παρουσία παικτών της ομάδας μας. Στην εκδήλωση θα υπάρχει βιβλιοπωλείο, μπουτίκ, DJ, φουσκωτό για τους μικρούς οπαδούς και άφθονο ποτό και συνθήματα.

Όλοι εκεί μια οικογένεια να στείλουμε μήνυμα υπέρ του αθλητισμού και κατά του ρατσισμού. Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα των οργανωμένων μας.

#OMONOIA #GATE9 #ANTIRACISM

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.