To «τερμάτισε» το ΣΙΓΜΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

To «τερμάτισε» το ΣΙΓΜΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρωτιά στο σύνολο και στην prime time ζώνη για το κανάλι του Παρισίνου.

Πρώτο κανάλι το ΣΙΓΜΑ για τον μήνα Οκτώβριο στο σύνολο της ημέρας και στην prime time ζώνη ψυχαγωγίας όπου ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Με ποσοστό 17,5% το ΣΙΓΜΑ παραμένει κυρίαρχο κανάλι για όλο τον Οκτώβριο και πρώτο στην επιλογή των τηλεθεατών.

Στο ηλικιακό γκρουπ 18-54 που αποτελεί και το γκρουπ με το δυναμικό κοινό το ΣΙΓΜΑ είναι και πάλι πρώτο με 16,2%

Στην prime time ζώνη προγράμματος (21:00-24:00) το ΣΙΓΜΑ είναι πρώτο στον πίνακα τηλεθέασης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, με ποσοστό 19,2%.

Στη συγκεκριμένη ζώνη υψηλά είναι τα ποσοστά τηλεθέασης και στο κοινό όπου καταγράφεται ποσοστό 17,1%.

Ακολουθούν πίνακες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE