Μαζικές απολύσεις στο OMEGA – «Εγώ είμαι επιχειρηματίας. Δε θα χαριστώ κανενός»

Μαζικές απολύσεις στο OMEGA – «Εγώ είμαι επιχειρηματίας. Δε θα χαριστώ κανενός»

Η συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου στον «Φιλελεύθερο» τον Οκτώβριο του 2018 προϊδέαζε τι επρόκειτο να συμβεί μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του τηλεοπτικού σταθμού του «Αρχαγγέλου».

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί είδαν την πόρτα εξόδου από τον τηλεοπτικό σταθμό του «Αρχαγγέλου» μετά από επιστολή που έλαβαν το απόγευμα της Πέμπτης (1/11) και στην οποία ανακοινωνόταν η αποδέσμευση τους από το OMEGA ως πλεονάζων προσωπικό, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για περίπου 8 δημοσιογράφους και τεχνικούς. Να σημειώσουμε πως κάποιοι εξ αυτών εργάζονταν για χρόνια στον σταθμό. Χαρακτηριστική η περίπτωση συγκεκριμένου βιοπαλαιστή ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια βρισκόταν στο εργατικό δυναμικό του καναλιού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

Ανεξέλεγκτη είναι η παραβατικότητα σε ορισμένες περιοχές της Κύπρου, αφού νεαροί κάνουν ζημιές, προκαλώντας τον φόβο και τον πανικό των πολιτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE