Αγόρασε λαχανικό και βρήκε μέσα του φίδι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αγόρασε λαχανικό και βρήκε μέσα του φίδι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με τρόμο αντίκρισε ένα φίδι μέσα στο λαχανικό που αγόρασε.

Στιγμές φόβου έμελλε να ζήσει οικοκυρά όταν αγόρασε από υπεραγορά κουνουπίδι για να το μαγειρέψει.

Η ανυποψίαστη γυναίκα, επέλεξε το λαχανικό, το πήγε στο ταμείο και το αγόρασε, όπου στη συνέχεια το πήγε στην οικία της να το μαγειρέψει, χωρίς ωστόσο να προσέξει τον «επιβάτη» του λαχανικού.

Όταν έφτασε στο σπίτι της και πήγε να το κόψει, διαπίστωσε τρομοκρατημένη πως στη βάση του κουνουπιδιού υπήρχε κουλουριασμένο ένα φίδι.

Δεν είναι γνωστή η κατάσταση του φιδιού, εάν ήταν ζωντανό ή όχι, είναι όμως ένα όχι και τόσο απίθανο περιστατικό, καθώς τα ερπετά μπορεί να «εισχωρήσουν» στα λαχανικά από το χωράφι.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.