ΕΞΑΡΙ ή ΤΕΣΣΑΡΙ ο Χάμπος Κυριάκου…

ΕΞΑΡΙ ή ΤΕΣΣΑΡΙ ο Χάμπος Κυριάκου…

Σε σχέση με τον καταρτισμό της ενδεκάδας ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη θέση που θα αγωνιστεί ο Χάμπος Κυριάκου.

Το πιθανότερο είναι να τον χρησιμοποιήσει σε ρόλο αντι-Σακέτι ο Σωφρόνης Αυγουστή. Σε τέτοια περίπτωση «αδειάζει» η θέση στόπερ που έπαιξε στα τελευταία δυο παιχνίδια.

Μάλλον τον Μάριο Στυλιανού θα βάλει δίπλα από τον Ρομπέρζ, αν και υπάρχει και η εναλλακτική του Ντίλαν Ουεντραόγκο.  

Για τα δυο φτερά της επίθεσης, οι Παπουλής και Σαρδινέρο, αναμένεται να ξεκινήσουν. Μπροστά θα είναι ο Ζελάγια, εκτός κι αν ο Μάγκλισα που πέρασε μικροτραυματισμό δηλώσει φουλ έτοιμος. 

Θυμίζουμε ότι στον κατάλογο των απόντων είναι οι: Σακέτι τιμωρημένος, Μπρου, Γιούστε, Καραγιόλ και Σουμά. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE