Απέναντι στην ΕΝΠ με στόχο τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 (δηλώσεις Σ. Χατζηβασιλείου)

Απέναντι στην ΕΝΠ με στόχο τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 (δηλώσεις Σ. Χατζηβασιλείου)

Την ΕΝΠ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U17.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ομόνοια:

Οι «πράσινοι» του Χάρη Καλλικά αναζητούν άμεση επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ακραίος αμυντικός της ομάδας, Σωκράτης Χατζηβασιλείου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζοντας την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στον Σαββατιάτικο αγώνα.

«Πρόκειται για ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό αγώνα. Εμείς θα ακολουθήσουμε την καθοδήγηση και τις οδηγίες του προπονητή μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα γνωρίζουμε ότι δεν μπήκαμε καλά στο πρωτάθλημα, όμως δουλεύουμε για να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Πιστεύω πως θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για τη φετινή σεζόν. Ατομικά, σίγουρα μπορώ συνεχώς να ανεβάζω την απόδοσή μου, έχω πιο πολλά να δώσω στην ομάδα» ανέφερε ο Σωκράτης Χατζηβασιλείου.

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 απέναντι στην ΕΝΠ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00, στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

VIDEO: ΠτΔ για Γενεύη - «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να μπούμε στην ουσία»

VIDEO: ΠτΔ για Γενεύη - «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να μπούμε στην ουσία»

Την ετοιμότητα του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά με τη μετάβαση του στη Γενεύη και τη συμμετοχή του στην άτυπη διευρυμένη Συνάντηση υπό την αιγίδα των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE