Κύμα απολύσεων στο OMEGA – Η νέα στρατηγική του καναλιού του Αρχαγγέλου -Τουλάχιστον οκτώ με πλεονασμό

Κύμα απολύσεων στο OMEGA – Η νέα στρατηγική του καναλιού του Αρχαγγέλου -Τουλάχιστον οκτώ με πλεονασμό

Σε μαζικές απολύσεις προχώρησε η διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού «OMEGA».

Της Νατάσας Κακούτση

Σύμφωνα με διαστραυρωμένες πληροφορίες του ThemaOnline, την Πέμπτη, 1/11,  οι εργαζόμενοι του καναλιού έλαβαν επιστολές απόλυσης.

Οι ίδιες πληροφορές μας που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης αναφέρουν ότι οκτώ υπάλληλοι του σταθμού, στην πλειονότητα τους δημοσιογραφοι, έλαβαν επιστολή με την οποία ενημερώνονται ότι τερματίζεται η συνεργασία τους με το OMEGA.

Προφορικά τους αναφέρθηκε πως κρίθηκαν ως πλεονάζων προσωπικό. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβουν αποζημίωση από το ταμείο πλεονάζοντος προσωπικού, ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας τους.

Μεταξύ των απολυθέντων είναι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα εργάζονται για πολλά χρόνια στο κανάλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE